2020-02-06 12:58:25• hírek • Bede Emőke

Újabb nívós versenyen bizonyítottak a Nachbil pincészet borai

A budapesti székhellyel rendelkező Prestige Reserve Club 2019-ben is meghirdette versenyét, melynek során a legkiemelkedőbb borokat keresték és díjazták.

A nagy szakmai elismeréssel bíró szervezet ebben az évben 50 borpiaci szakértőt, köztük borszakírókat, borszakértőket, gasztronómiai vállalkozókat, sommeliereket és több borértő fogyasztót kért fel arra, hogy a határidőre beküldött minták alapján eldöntsék, mely pincészeteknek jár a nem kis elismerést jelentő érem.


A nívós versenyre ebben az évben is több tucat borminta érkezett be, ám értelemszerűen nem kerülhet mindenki a legjobbak táblájára. A krasznabélteki Nachbil pincészetnek azonban sikerült négy borral is bekerülnie a mezőny élvonalába. A 2013-ban bevezetett Vinum Bonum minősítést a Nachbil alábbi borai hódították el: Cuvée Selection Red 2017, Cuvé Selection White 2018, Syrah Reserve 2017 és Pinot Noir 2018.


Ezen elismerés nem csak amiatt kiemelkedő, mert egyértelműen bizonyítja, hogy valóban jó borok kerülnek ki a Nachbil pincéiből, hanem azért is, mert e versenyben kiemelten nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatos termesztésből származó borokra. A természetes borok eszméje ugyanis nem áll távol a krasznabélteki pincészettől sem, mely immár nem csak arra törekszik, hogy minőségben verhetetlen borokat tegyen az asztalra, hanem első számú prioritásukká vált számukra a különféle vegyszerektől mentes szőlőtermesztés is.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: